Posted by & filed under Aktuális.

 

November első hetétől átállunk a téli edzésrendre és két korosztályunkkal is terembe vonulunk majd. Ez azt jelenti, hogy akik ősszel hétfőn és csütörtökön jártak edzésre (a Rómeó bácsihoz 🙂  ), azok november 5-től csütörtök és szombati napokon jöhetnek edzésre. Csütörtökön dél után 4:30-től fél 6-ig a Hugonnai Vilma Általános iskola tornatermét fogjuk használni, míg szombat reggel 9-től 10-ig a DNS Sportközpont műfüves csarnokát. FONTOS!!! – november 2-n, hétfőn már nem lesz kint a Nagytétény SE műfüves pályáján ennek a korosztálynak edzése!!!

A középső korosztálynak is megváltoznak az edzései a következő képen: akik eddig kedden, szerdán és pénteken jártak 4-től 6-ig edzésre a Nagytétény SE pályára, azok november 4-től szerdán és szombaton járhatnak edzésre. Szerdán dél után 4-től fél 6-ig a Hugonnai Vilma Általános Iskola tornatermébe, szombaton reggel 10-től 11-ig a DNS Sportközpont műfüves csarnokába. FONTOS!!! – november 3-n, kedden már nem lesz kint a Nagytétény SE műfüves pályáján ennek a korosztálynak edzése!!!

Ez az edzésrend 2016 március közepéig lesz érvényben, amíg a melegebb idő vissza tér. Sajnos mind a 22-ik kerületi, mind a Diósd környéki iskolák tornatermei olyan mértékben vannak leterhelve, hogy semmilyen más idősávot nem kaphattunk. A megértésetek köszönöm!

A legnagyobb korosztályunkkal a téli időszakban is kint fogunk edzeni. Tehát, akik eddig hétfőn, szerdán és pénteken jártak este 6-tól fél 8-ig edzésre, azoknál az edzés hétfőn és pénteken lesz 18:00-19:30-ig.

Üdvözlettel:

Sánta Endre.

 

A Hugonnai Vilma Általános Iskoláról bővebben itt!

A DNS Sportközpontról bővebben itt!