Posted by & filed under Aktuális.

A Paulus Sport Club továbbra is együttműködik a Nagytétényi SE-vel annak érdekében, hogy Nagytétényben minőségi gyerekfoci legyen és olyan programokat is tudjanak kapni az itt élő embereknek, amiben a sporton keresztül örömöt találnak és a helyi közösségi élet részesei tudnak lenni.

Ezért 2016-ban is 3 focitábort szervezünk az Angeli út 64 szám alatti sporttelepen.

Jelentkezéseket kizárólag e-mailben fogadjunk el: sendre4@gmail.com

Jelentkezési határidő 2016 április 30!

A focitáboraink tematikáiban a főszerepet a sport kapja, de játékos feladatokon és kreatív kézműves foglalkozásokon keresztül a gyerekek bibliai történetekkel és szereplőkkel ismerkedhetnek meg. A gyerekek egyéni tudása nem feltétel az adott sportágban. A programokat általános iskolás 1-8 osztályos gyerekek számára állítjuk össze. A három focitábor közül az első túrnusban az USA-ból fog velünk együtt táborozni egy 12 fős csapat, ezért az egy hét alatt a gyerekek angol anyanyelvű emberekkel társaloghatnak és megismerkedhetnek az “amerikai sportkúlúrával” is. A tavalyi táborhoz hasonlóan, nagyon jó hangulatú táborra számítunk!

A táboraink minden reggel 8-kor kezdődnek és délután fél 5-ig tartanak. A gyerekek reggel 10-kor tízórait (nem reggelit!) kapnak, délben három fogásos ebédet, majd délután uzsonnát. Minden táborozó kap egy táborpólót, amit megtarthatnak. A gyerekeket a nyári szabadtéri sportoláshoz megfelelő ruházattal várjuk a táborba. Öltözőről gondoskodunk. A kedves szülőket arra kérjük, hogy ásványvízről vagy megfelelő folyadékról minden nap gondoskodjanak a gyermekük számára! Ezen kívül a naptej alkalmazása is ajánlott!

Minden tábor zárónapján (pénteken) egy rövid záróbulit tartunk, amire a kedves szülőket is szeretettel várjuk!

Túrnusok és a táborok ára:

  1. túrnus, július 11-15 Angol-Foci-Biblia tábor, 17000Ft/fő BETELT!!!
  2. túrnus, július 25-29 Foci-Biblia tábor, 15000Ft/fő BETELT!!!
  3. túrnus, augusztus 8-12 Foci-Biblia tábor, 15000Ft/fő BETELT!!!