Posted by & filed under Aktuális.

Már régóta keressük Isten útmutatását, hogyan tudnánk egy új sportágban is keresztény értékeket képviselni. Számos próbálkozáson vagyunk túl, de egylőre a labdarúgó szakosztályon kívül nem sikerült új sport programmal elindulnunk. A Paulus Evangéliumi Közösségbe tartozó egyik család 2017-ben elhatározta, hogy a fiuknak, szeretnének egy keresztény alapértékeken működő egyesületet találni, ahol tovább folytathatja a tenisz pályafutását. A közös imádkozás eredménye az lett, hogy még decemberben beadtuk a Magyar Tenisz Szövetségnél a tagfelvételi kérelmünket és azt jóváhagyták. Ezt követően megbíztuk Sztasák Zoltánt a tenisz szakosztályunk vezetésével. Zoli ezt a megbízást önkéntes munkában elvállalta. Hálásak vagyunk Istennek ezért a lehetőségért. Bízunk abban, hogy a teniszen keresztül is dicsőíthetjük Krisztust!

Már folynak az egyeztetések a rendszeres edzések megszervezésével kapcsolatban. Úgy döntöttünk, a tavaszi, kinti szezonban kezdjük meg teniszoktatást. További információt hamarosan itt és az egyesületünk Facebook oldalán fogunk megosztani.

Az egyesület első leigazolása Sztasák Jonatán, akinek jelenleg lelki támogatást adunk, imádkozunk érte. Jonának 2 tenisz edzője van, akik a szakmai felkészítését irányítják, és egy erőnléti edzője gondoskodik arról, hogy Jona megfelelő kondiban legyen a versenyekhez.

 

Februári hírek:

(2018. február) Jonatán a február 24-26 között megrendezett székesfehérvári Bregyó Kupán (F.16, 2. kat.) második kiemeltként kezdte meg a versenyt. Mindkét versenyszámban (páros, egyéni) a döntőig jutott. Eredményei: Páros versenyszámban társával megnyerték a versenyt. (6-4, 6-2) Egyéniben bár jóval több gémet szerzett, mint ellenfele (6-7, 6-1, 8-10), a szoros tie-break sajnos most nem neki kedvezett, így a 2. helyen végzett.