Posted by & filed under Aktuális.

Idén tavasszal kicsit nehezebben indult a Bozsik torna U11-es csapatunk számára, mint ősszel. Az egyik játékosunk játékengedélye még mindíg nem jött meg többszöri sűrgetés ellénére, valamint a koratavasszal lejárt sportorvosi engedélyek megújításával is rendre küszködünk. Sajnálatos, hogy a sportorvosi vizsgálatokat még mindíg körülményes feltételek mellett, a gyerekeket sokszor félnapos tortúrával terhelve, iskolából kivéve lehet Magyarországon megszerezni. Ehhez hozzájött még az is, hogy az U11-es csapatunk edzőjének a torna előtti napon műtötték meg a térdét, ezért az egyik játékosunk apukáját kértük meg, hogy helyettesítő edzőként “ugorjon” be. Ezt a feladatot kiválóan teljesítette Hajdú Sándor. Köszönjük, hogy idejét és energiáját nem sajnálva támogatta a csapatunkat!

Az idei tavasz első U11 Bozsik tornája nagyon jól sikerült. A XXII.kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően új mezekben léphettünk pályára. A mérkőzéseink eredményei:

PSC:Budatétény 3:0

PSC:Budafok LC III 3:0

PSC:Csepel UP 1:4

PSC:Tabán 1:1

Csapatunk legjobbjának Hawkins Kevin bizonyult, aki az 5 góljával nagyban hozzájárult a csapat sikeréhez. Gratulálunk az egész csapatnak, Hajrá PSC!!!