Posted by & filed under Aktuális.

Idén nyáron 4 tábort szervezünk a gyerekeknek. Az egyesületünkben focizó gyerekek számára biztosítjuk a jelentkezést elsődlegesen, de ha a jelentkezési határidő lejárata után még mindíg vannak szabad helyek, akkor szívesen megnyitjuk a lehetőséget mások számára is.

A jelentkezéshez szükséges e-mailben, a sendre4@gmail.com címre az alábbi adatokat megadni:

1.táborozó gyerek neve

2.gyerek születési helye, ideje

3.szülő neve, elérhetősége

4.melyik túrnusba szeretne jelentkezni

A jelentkezési határidő 2018 április 30-a az összes táborhoz. Az előleget (táboronként 10 ezer Ft-ot) május 15-ig kell az alábbi bankszámlára átutalni (készpénzt nem fogadunk el!): K&H Bank – 10403136-00027608-00000005 a megjegyzésbe fel kell tüntetni a gyerek nevét+tábor előleg

Részlet fizetésre van lehetőség és testvér-kedvezményt is adunk a tábor teljes díjából. (első testvér után 25%, második után 50%)

Első túrnus:

Június 18-22. Érkezés minden reggel 7:30-tól 8-ig. A tábor 16:30-ig tart. Helyszín 1225 Bp. Angeli u. 64. (Nagytétényi SE pálya). 3 korosztályban zajlanak az edzések: A csoport-általános iskola 1-3 osztályos gyerekek, B csoport-4,5 osztályosok, C csoport-6, 7 & 8 osztályosok, maximum létszám összesen 40 fő!. A táborban egész héten velünk lesz egy amerikai csapat, akik Birmingham (Alabama) városából egyik partner gyülekezetünkből érkeznek. A tábor tematikája, hasonlóan az előző években szervezett táborainkhoz: Angol, Biblia és Foci. A gyerekek minden nap tízórait (nem reggelit!), 3 fogásos ebédet valamint délután uzsonnát kapnak. Minden nap fontos, hogy hozzanak otthonról frissítő folyadékot, lehetőleg vizet! A folyadék utánpótlásáról mi gondoskodunk a helyszínen. Fontos ezen kívül, hogy megfelelő ruházat legyen náluk! Foci cipő, rövidnadrág, póló, amiből jó ha van váltó is! A gyermek otthonról úgy érkezzen, hogy naptejjel be van kenve! Lehet baseball sapkát is csomagolni nekik! A táborhoz szükséges a Szülői Nyilatkozatot (a tábor megkezdése előtti nap) kitölteni és a tábor első napján a regisztráció során leadni. (az oldal alján letölthető) A tábor díja 20000Ft. Minden táborozó gyermek ajándékot kap a tábor teljesítése végeztével a zárónapon, ahová várjuk a kedves szülőket is 16 órára egy rövid táborzáró piknikre!

Második túrnus:

Július 2-6.Érkezés minden reggel 7:30-tól 8-ig. A tábor 16:30-ig tart. Helyszín 1225 Bp. Angeli u. 64. (Nagytétényi SE pálya). 3 korosztályban zajlanak az edzések: A csoport-általános iskola 1-3 osztályos gyerekek, B csoport-4,5 osztályosok, C csoport-6, 7 & 8 osztályosok. A táborban 40 gyerek vehet részt. Az egyhetes táborban velünk lesz egy partner szervezetünk, az SRS International ( intók itt  ) által válogatott sport misszionáriusokból álló csapat. A tábor tematikája, hasonlóan az előző években szervezett táborainkhoz: Angol, Biblia és Foci. A gyerekek minden nap tízórait (nem reggelit!), 3 fogásos ebédet valamint délután uzsonnát kapnak. Minden nap fontos, hogy hozzanak otthonról frissítő folyadékot, lehetőleg vizet! A folyadék utánpótlásáról mi gondoskodunk a helyszínen. Fontos ezen kívül, hogy megfelelő ruházat legyen náluk! Foci cipő, rövidnadrág, póló, amiből jó ha van váltó is! A gyermek otthonról úgy érkezzen, hogy naptejjel be van kenve! Lehet baseball sapkát is csomagolni nekik! A táborhoz szükséges a Szülői Nyilatkozatot (a tábor megkezdése előtti nap) kitölteni és a tábor első napján a regisztráció során leadni. (az oldal alján letölthető) A tábor díja 20000Ft. Minden táborozó gyermek ajándékot kap a tábor teljesítése végeztével a zárónapon, ahová várjuk a kedves szülőket is 16 órára egy rövid táborzáró piknikre!

Harmadik túrnus:

Július 15-20. Elutazós tábor! Érkezés vasárnap, július 15-n délután 16:00-kor, elutazás július 20-n délután 14:00-kor. Helyszín 2638 Kemence-Nagyvölgy, Aranytölgy Szálló. Ebbe a táborba kizárólag a jelenleg is az egyesületünkben focizó gyermekeket tudjuk elvinni! A maximum létszám 30 fő. A helyszínre érkezést és onnan a haza utazást a szülők vállalják. Akinek ez gondot okoz, azok számára limitált létszámban megpróbáljuk megoldani a szállítást. Egy csapat amerikai egyetemista sportoló fog velünk együtt tartani, akik Atlantából (USA), a Fellowship of Christian Athletes keresztyén szervezettől jönnek. A tábor tematikája az FCA idei STRONG témájá lesz. Ebben a táborban is rengeteg időt fognak a gyerekek angol anyanyelvü fiatalokkal tölteni, ami nagyszerű lehetőség az angol nyelv gyakorlására. A tábor videóról egy rövid előzetes itt megnézhető. A hét során bibliai történeteken keresztül fogjuk a sportban, családban és az élet különböző területein szükséges erő forrását vizsgálni. A táborhoz szükséges a Szülői Nyilatkozatot (a tábor megkezdése előtti nap) kitölteni és a tábor első napján a regisztráció során leadni. (az oldal alján letölthető) Különös figyelmet érdemel az esetleges étel allergia vagy más olyan dolog, ami a táborozó egészségi állapotát befolyásolhatja! FONTOS, hogy aki rendszeresen szed bármilyen gyógyszert vagy étrend kiegészítőt, a táborszervező figyelmét erre a tábor megkezdése előtt felhívja! 5 éjszakára elegendő ruhát kell csomagolni. A helyszínen lehetőség van (limitált mennyiségben) mosásra is. A gyerekek teljes ellátást fognak kapni és a táborból egy emélkpólót is hazavihetnek majd. A tábor díja 35000Ft.

Edzőtábor:

Augusztus 27-31. Félnapos felkészítő tábor. Érkezés minden reggel 7:30-8-ig. A tábor 12:00-ig (délig) tart.Helyszín 1225 Bp. Angeli u. 64. (Nagytétényi SE pálya). 3 korosztályban zajlanak az edzések: A csoport-általános iskola 1-3 osztályos gyerekek, B csoport-4,5 osztályosok, C csoport-6, 7 & 8 osztályosok.

Ezt a tábort azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik a szeptemberben induló versenyekre és edzésekre szeretnének megfelelő kondíció és technikai felkészültséget kapni. A tábor tematikája a modern futball alapjait mutatja be, valamint haladó szintű edzéselemeket tartalmaz, ami az intenzív, kombinatív-kreatív játékot segígi első sorban. (FUNINO rendszer) Erre a technikai és erőnléti felkészítő táborra meglepetés vendégeket is tervezünk meghívni az MLSZ-től.

A gyerekek megreggelizve érkezzenek! Tízórait és folyadék utánpótlást biztosítunk a számukra. A tábor díja 10000Ft.